Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

repanak

21. 8. 2012 13:50
I když sbaštím téměř vše

a vživotě - musím to zaklepat - jsem za téměř 70 let žádné větší problémy s traktem nemě, tak celou tlačenku v Tescu bych si nekoupil. Výtečnou prodávají u uzenáře, který je u nás v Kauflandu na Vypichu - typem je spíše "slezská" ale stojí nyní už skoro 19 kaček jako šunka. Jinak za vědomý podvod považuji třeba to co Billa nabízí nyní - pražskoušunku od kosti - v akci - za 16,90. Dokonce první várky byly dobré, ale dále běhen "akce" už to nemá i při zamhouření oka nic společného.

0 0
možnosti
HK

lívinka

21. 8. 2012 14:25
Re: I když sbaštím téměř vše

Naprosto souhlasím - tlačenku v Tescu už nikdy nekoupím, jedna zkušenost mi stačila!! A pravdu máte i v tom, že supermarkety vědomě podvádějí a nenápadně zhoršují kvalitu výrobků (někdy dokonce nápadně a ze dne na den) Zpočátku jsou potraviny - třeba ovoce a zelenina jakž takž ""podle normy", ale pak se musí zákazník přehrabovat v regálu, aby našel jeden dobrý kousek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1672x
Mám ráda jakoukoliv tvůrčí činnost, hory a lesy ve všech ročních obdobích a vůni čerstvě umletého pepře. Volný čas trávím nejraději s rodinou, především s vnučkami.  A mezi má nesplnitelná přání patří zahrát si v komorním kvartetu a psát tak lehce, jak dýchám.  

Před časem mi vyšla kniha povídek Skleněné reliéfy, která mapuje křehkost partnerských a rodinných vztahů. 

 

 

Seznam rubrik