Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Odpůrcům KS,nejvíc vadila vada řečí,věk a že si občas "zdřímne" . O myšlenky,slušnost a jistou eleganci v chování jim nešlo vůbec. Pár hodně "obyčejných" občanů mu vyčítalo původ,a život mimo Československo.Mrtvé Benešovi dekrety,byly záminkou pro zamindrákované soudruhy. :-P

6 2
možnosti

Negeneralizujte, me na KS vadilo, ze je pokrytec.

2 2
možnosti
VK

Nejak si porad myslim, ze kdyby MZ nevolil tak nestastny zpusob kampane, nejen, ze by se ted nebyl narod tak rozpolcen (protoze, at to nekdo nechce slyset - i volci KS chapou, ze vyhrava ten, koho chce vetsina;-)), mozna by ten percentualni rozdil byl vyraznejsi - proste by vyhral 'vic'...ale to si jen myslim, treba by to bylo prave naopak. Jen za sebe muzu rict, ze kdyby prohral cestne, vazila bych si ho vic, nez kdyz vyhral lzi. Opet - jen muj nazor - ale tohle je diskuse, ze jo;-)

7 1
možnosti
Foto

Podle toho, že píšete bez diakritiky, usuzuji, že žijete v cizině a tudíž jste mediální kampaň v ČR nezažila, nic o ní nevíte a svoje poznatky čerpáte jen od příznivců Karla Schwarzenberga.

3 6
možnosti
JH

J43a36n 68H49l14e47d93í18k

31. 1. 2013 21:34

Paní Helenko, komunistická základní poučka praví, že ve společnosti nonstop probíhá nelítostný třídní boj,který dělí společnost na dvě skupiny, veškeré pokusy o např křesťanské mosty, empatické charity vždy a všude selhaly. Rozvášněné davy uklidníte jen vhozením nevinné oběti do ringu. Miloš byl zvolen 31% obyvatelstva, tedy z 8,4 milionu voličů. Tedy 69%ům se nezamlouvá, možná se najde udata, který kyselinu zneutralizuje.

8 4
možnosti
AK

Občané, vzpomněla jsem, si  jak jsme byli nadšeni po r. 89, když se stal prezidentem pan Havel. Po určité době se začalo na pana Havla nadávat a v zahraničí má větší renomé než u nás. U pana Zemana je to naopak, nadává se a ještě de facto nic neprokáza.l. Počkejme, čas ukáže. [>-] Nepřipadá mi, že jsme rozdělení, spíše si myslím, že toto rozdělení vytvářejí média. V mém okolí jsem se s ničím takovým nesetkala.

6 3
možnosti
Foto

Nebýt blogů, tak ani nevím, že národ byl a doposud je rozdělen. Kolem mě byl a je klid, ani jsem neviděla nikoho s plackou, a pokud o volbách už někdo mluvil, tak mluvil o tom, že bude volit anebo že volil Zemana, a to hlavně proto, aby se na Hrad nedostal Karel. Na Hrad jde Zeman, a to je dobře, mimochodem i proto, že Zeman rovná se oživení a humor, a humor je moc dobrá věc :-)R^ .  Dávám karmu.

5 5
možnosti
Foto

Za karmu děkuji  a myslím, že je zatím předčasné jakkoliv hodnotit. Počkejme pár měsíců a pak můžeme být naprosto konkrétní.

2 0
možnosti

Kdyby na dve.Jeste je treti polovina, pro ktere nebyl volitelny ani jeden z postupujicich.

3 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, ale bohužel se v životě často stává, že člověk musí vybírat ze dvou možností, a neztotožňuje se ani s jednou z nich.

0 0
možnosti
DK

Jste az prilis rozumna na to, aby se Vase nazory libily ostatnim...;-)

3 1
možnosti

Heleně Kubíčkové :

Tak voliči K.Sch. že by měli unést prohru, píšete ? :-)O tom to přece vůbec není, zdá se, že jste nepochopila anebo pochopit nechtěla. Voličům K.Sch. nevadí že vyhrál M.Z., nýbrž ZPŮSOB, jakým se probrodil na Hrad a při tom užité prostředky, mezi něž patří především podlé nacionalistické tlachy a lži, které měly životnost asi tak 5 minut a nad nimiž zůstala Evropa stát s otevřenými ústy (práce s falešnými antisemitskými zdroji), jakož i neskrývaný rasismus ("na rase záleží, byť je to u psů") a sexismus.  Čtu často také, že voličům K. Sch. nevoní demokracie. Naopak. Demokracie ale není jenom prosazení vůle většiny, ale také dodržování práva. A Zeman opakovaně porušil zákon o volbě prezidenta republiky tím, že v kampani užil prokazatelně nečestných prostředků. Proti tomu lidé protestují, nikoliv proti tomu, že volbu vyhrál. Kdyby dokázal držet své slovo ze začátku kampaně, že se bude snažit o férovou hru, žádné rozčarování by nebylo. Nefabulujte, paní autorko, prosím.

P.S.: Dodat ještě musím, že pokud snad skutečně očekáváte, že neotesaný buran se v téměř 70ti letech změní, vězte, že již v jednom z prvních rozhovorů (pondělní Právo) hovořil znovu o "idiotech". Zda jde ve Vašem případě o naivitu nebo úmysl jinak interpretovat zjevná fakta, opravdu netuším.

7 10
možnosti
VK

Zdravim vas, pani Sauerova. Presne to si myslim, jak jsem uvedla v prispevku pod Vasim (resp pred Vasim ;-)). Sice uz jsem za nej schytla minus ale ja si proste nedokazu pripustit, ze prezident meho naroda, muj, se do kresla dostal lhanim a kulisarnama - co je na tom demokratickeho?

4 7
možnosti
VK

Cesi jsou rozdeleni na vic casti - skalni volici MZ, skalni volici KS, kteri sve vybrane vidi v perfektni kvalite. A pak lide, kteri by radi respektovali demokratickou volbu ale ZPUSOB jak kampan probehla je pro ne nepripustny a velmi tezko kousnutelny.

K tem patrim ja - treba na to ma byt dobrym prezidentem ale zatim se, zejmena v poslednich 2 tydnech projevil jako ego-maniakalni jedinec ktery se nestitil udelat cokoli (!), aby se vyskrabl na trun a dorovnal tak skore s Klausem. Nastenkoidni dcerka me - to ze je studentka prezidenta 'obycejneho lidu'? Kt je proti skolnemu? A at si studenti vydelavaji? Opet vysmech! Jeste neni zvolen a Slouf je za rohem?...tento clovek nedal zadne indicie k tomu, aby se mu dalo verit.

Myslela jsem, ze me to po tydnu prejde ale kdykoli vidim jeho fotku v mediich, neudela se mi dobre. Vyhodu to ma velikou - konecne nekoukam do zprav kazdych 5 minut a muzu se soustredit na svou praci. Vyhoda dve? horsi uz to byt nemuze, takze maximalne muze obcas mile prekvapit ale tak odpornou kampan mu mozna odpusti nekteri lide nicmene nevim, zda to staci na pedestalni misto v ucebnicich dejepisu...

3 5
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1672x
Mám ráda jakoukoliv tvůrčí činnost, hory a lesy ve všech ročních obdobích a vůni čerstvě umletého pepře. Volný čas trávím nejraději s rodinou, především s vnučkami.  A mezi má nesplnitelná přání patří zahrát si v komorním kvartetu a psát tak lehce, jak dýchám.  

Před časem mi vyšla kniha povídek Skleněné reliéfy, která mapuje křehkost partnerských a rodinných vztahů. 

 

 

Seznam rubrik