Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Základ kariéry podvodníka je působit a vystupovat důvěryhodně. Divit se že podvodník je tak příjemný a milý pán je jako divit se že modelka je tak hezká a štíhlá.

0 0
možnosti
Foto

Máte úplnou pravdu. Přesto si řada naivních lidí stále myslí, že sympatický vzhled se s podvodnictvím vylučuje (a třeba konzumní americké filmy toto klišé podporují - záporní hrdinové působí vždy poněkud nesympaticky).

0 0
možnosti
Foto

Je pravda, že přílišná důvěra a naivita se s prozíravostí a přemýšlivostí moc neslučují.

0 0
možnosti

Což se ovšem zdaleka netýká jen jednotlivců, často i značné části národa. Vzpomeňme např. před časem nejoblíbenějšího politika s upřímnýma očima, koloťuka Grosse;-D

0 0
možnosti
Foto

Kupovat nemovitost bez prověření na katastru ... je, už bych řekl, hloupost :) R^

1 0
možnosti
Foto

padělaný nebo ukradený OP? Jak mu mohl ukázat cizí byt?

0 0
možnosti
Foto

Poškozený vypovídal, že když si jel byt prohlédnout, nezkontroloval adresu (navíc byla tma). Podvodník mu tedy ukázal byt, který měl buď půjčený nebo pronajatý někde v blízkosti. Podvodníkodcizil  OP, protože potřeboval rodné číslo majitele. Podrobnosti jeho padělání bohužel neznám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1672x
Mám ráda jakoukoliv tvůrčí činnost, hory a lesy ve všech ročních obdobích a vůni čerstvě umletého pepře. Volný čas trávím nejraději s rodinou, především s vnučkami.  A mezi má nesplnitelná přání patří zahrát si v komorním kvartetu a psát tak lehce, jak dýchám.  

Před časem mi vyšla kniha povídek Skleněné reliéfy, která mapuje křehkost partnerských a rodinných vztahů. 

 

 

Seznam rubrik