Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JSS

Paní Kubíčková,

         rozum Vám, že výjevy jsou mimo slušnost. Jenže milá paní, tady jde o  zarytá KORYTA nebo další místo u nich. To pak končí vše - důležitý je vyhrát!! Tohle je jen napůl , co se dá  ještě vystupňovat! Uvidíme - stojí to min. miliardu - samozřejmě z našich a asi se bude brzo opakovat.

          Je třeba si zachovat vlastní rozum a nelepit se na lepy !!

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu - když jde o vítězství, obvykle přestávají platit pravidla. Přesto si myslím (jsem asi naivní), že by se měly dodržovat alespoň některé zásady fair play.

Správně říkáte, že je třeba zachovat si vlastní rozum. Bohužel takové kampaně nejvíc cílí na lidi, kteří se nechají snadno ovlivnit - což platí o reklamě obecně. 

Nejdůležitější je ale nerezignovat. Přesně na to některé strany (a někteří politici) čekají.R^

0 0
možnosti
JH

J66a36n 39H29l25e86d24í60k

25. 10. 2013 14:55

jsem asi blb, když jsem hluboce přesvědčen, že čs stát NEMÁ tak bezuzdně podporovat tolika stovkami milionů polit partaje a UŽ VŮBEC  ne -- rudé odbory !!!  Jmenovaní mají vegetovat výhradně z členských příspěvků !!!

0 0
možnosti
Foto

Naprosto s vámi souhlasím!! Kdyby strany měly k dispozici jen členské příspěvky, neplýtvaly by zbytečně penězi - třeba právě na nekorektní volební kampaně.

0 0
možnosti

J68a19n 51Š79e20s72t28á13k

25. 10. 2013 13:10

precizně sestavené, včetně komentáře -nejhorší na tom je ovšem to, že to dnes většině lidí připadá naprosto normální, a až tak za 20 či 30 let budou třeba studenti historie protáčet panenky nad tím, ž e tomu tak opravdu bylo. Podobně jako dnes nikdo z mladších není schopen uvěřit, co se tady dělo v 50. letech nebo za normalizace - a přesto se to všechno odehrálo. Tak nevím, fakt to má cenu, jít k těm volbám? No mám na to skoro celý den a noc;-D

0 0
možnosti
Foto

Děkuji, uznání potěšilo.:-) Článek jsem napsala, protože mě poněkud děsí, že se z urážek a napadání stává norma.

Pak ovšem není divu, že tolik lidí váhá, jestli vůbec jít volit, nebo komu dát hlas. U nás doma jsme to taky řešili a nakonec jsme se rozhodli, že volit přece jen půjdeme (nicméně nejistota přetrvává).

1 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1672x
Mám ráda jakoukoliv tvůrčí činnost, hory a lesy ve všech ročních obdobích a vůni čerstvě umletého pepře. Volný čas trávím nejraději s rodinou, především s vnučkami.  A mezi má nesplnitelná přání patří zahrát si v komorním kvartetu a psát tak lehce, jak dýchám.  

Před časem mi vyšla kniha povídek Skleněné reliéfy, která mapuje křehkost partnerských a rodinných vztahů. 

 

 

Seznam rubrik